Η δική σου ιστοσελίδα είναι mobile-friendly ?

Νέα κριτήρια για τη Google

Από τις 21 Απριλίου 2015 οι mobile-friendly ιστοσελίδες ή αλλιώς ιστοσελίδες με σχεδιασμό φιλικό προς τα κινητά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ!

Η Google ανακοίνωσε επίσημα στις 21/4 ότι τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιέχουν περισσότερες ιστοσελίδες σχεδιασμένες με γνώμονα την προβολή τους σε κινητά και tablets.

Αυτό σημαίνει ότι αν η ιστοσελίδα σας δεν είναι επαγγελματικά σχεδιασμένη να προσαρμόζεται στη συσκευή του χρήστη (responsive design) τότε :

  • Πιθανότατα θα χάσετε την τρέχουσα κατάταξη της ιστοσελίδας σας και δεν θα εμφανίζεται το website σας στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google όταν οι χρήστες αναζητούν την επιχείρησή σας!
  • Να χάσετε πολύτιμους επισκέπτες και κίνηση στην ιστοσελίδας σας ΕΠΟΜΕΝΩΣ και έσοδα!
  • Οι επισκέπτες σας μπορεί να προτιμήσουν τον ανταγωνισμό ο οποίος έχει ενημερώσει την ιστοσελίδα του με τον νέο κώδικα για τις mobile-friendly ιστοσελίδες!
  • Οι χρήστες που έχουν smartphones θα δυσκολευτούν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω της ιστοσελίδας σας από τη συσκευή τους συνεπώς χάνετε εν δυνάμει πελάτες!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί αν είναι η ιστοσελίδα σας mobile-friendly και πώς μπορούμε να τη βελτιστοποιήσουμε για να προβάλλεται σωστά σε όλες τις smart συσκευές