Λογισμικό Merchandising

Το λογισμικό Merchandising αποτελεί μία καινοτόμο προσπάθεια στο χώρο του φαρμακείου, επιδιώκοντας να δώσει στον σύγχρονο φαρμακοποιό τα εργαλεία για να μεγιστοποιήσει την απόδοση της επιχείρησής του.

Η ανάπτυξη του λογισμικού Merchandising σε συνεργασία με τηn εταιρία Anemis Consulting συγκεντρώνει τις προσπάθειες και την εμπειρία μίας ομάδας επαγγελματιών στο χώρο του φαρμακείου, του παραφαρμάκου και της πληροφορικής.

Δείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα που μπορεί το λογισμικό Merchandising να δώσει στην επιχείρησή σας:

Ανάλυση Δυναμικής Πωλήσεων

 Ανάλυση πωλήσεων παραφαρμάκων βάσει πλήρους και μοναδικής κατηγοριοποίησης μας ( ©  Anemis Consulting). Eξαγωγή συγκριτικών στοιχείων ανά κατηγορία, υποκατηγορία και οίκο. Σύγκριση πωλήσεων και κάλυψης στα ράφια του φαρμακείου. Πρωτοποριακή σύγκριση ανά εκατοστό ραφιού.

Αξία Ραφιού

Προβολή κόστους και αξίας ραφιού, ανάλυση ραφιού βάσει τεμαχίων, τρέχουσας τιμής λιανικής και στατιστικών δεικτών όπως Μέσο Κόστος Κτήσης και Μέση Τιμή Λιανικής.

Διαχείριση Αποθεμάτων - Ληξιπρόθεσμα

Παρακολουθείστε τα αποθέματα στο φαρμακείο ή στην αποθήκη σας. Κάντε έγκαιρα τις παραγγελίες σας και εξοικονομήστε χρήματα από την διαχείριση των ληξιπρόθεσμων προϊόντων, ρυθμίζοντας τις παραμέτρους για το ελάχιστο απόθεμα και την περίοδο ειδοποίησης των ληξιπρόθεσμων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οργάνωση Λειτουργίας Φαρμακείου

Οργανώστε το φαρμακείο και τις λειτουργίες του, συγκεντρώστε τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με εταιρείες, ιατρούς, εργαζόμενους σε ένα κεντρικό σημείο διαχείρισης. Προσφέρετε στους πελάτες σας προσωποποιημένες υπηρεσίες μέσω διατήρησης προσωπικού ιστορικού μετρήσεων και αγορών.

Σύνδεση με εμπορική διαχείριση

Το λογισμικό Merchandising συνδέεται μέσω εγκεκριμένης διεπαφής με τα μεγαλύτερα προγράμματα εμπορικής διαχείρισης για την ανταλλαγή στοιχείων πωλήσεων και αγορών εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο.

Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης

Ο σχεδιασμός του λογισμικού Merchandising έχει γίνει με βάση την απλότητα στη χρήση και την εύκολη πρόσβαση στις φόρμες διαχείρισης. Τα μενού και οι επιλογές οδηγούν το χρήστη στις κατάλληλες ενέργειες διαισθητικά και σχεδόν αυτόματα.

Εύκολη παραμετροποίηση

Το λογισμικό Merchandising σας δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του λογισμικού στα μέτρα σας στις πλέον σημαντικές λειτουργίες του όπως όριο ασφαλείας αποθέματος και ενημέρωσης ληξιπρόθεσμων προϊόντων.

Απεριορίστη υποστήριξη

Άμεση και απεριόριστη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή σύνδεση απομακρυσμένης εποπτείας. Πρόσβαση στην ιστοσελίδα και το online εγχειρίδιο του λογισμικού. Δυνατότητα δημιουργίας αιτήματος υποστήριξης μέσω του λογισμικού και της ιστοσελίδας.

80
Φαρμακεία
28000
Προϊόντα
250
Χρήστες