Ιστοσελίδες με το WordPress

Τι είναι το WordPress;

Το WordPress ξεκίνησε σαν μια εφαρμογή για blogs και έχει εξελιχθεί σε πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Χρησιμοποιεί PHP και MySQL, είναι φιλικό ως προς τη χρήση,διαθέτει πολλά plugin και μεγάλη πληθώρα από custom made θέματα (themes).

Το WordPress ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα για blogs, αλλά από τότε έχει εξελιχθεί σε πλήρες CMS!

Πλέον δεν προορίζεται για συγκεκριμένη χρήση, αντίθετα είναι από τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου website. Το εκπληκτικό με το WordPress είναι η ευκολία στη χρήση. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στους υπολογιστές για να καταλάβετε πως λειτουργεί ενώ η αλλαγή περιεχομένου ή της όψης του website γίνεται με λίγα clicks.

Μοντέρνο Design

Η αρχική σελίδα ενός ιστότοπου καθορίζει και τη διάθεση του επισκέπτη να συνεχίσει. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σχεδιάζουμε τις ιστοσελίδες μας ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους και μοντέρνες “τάσεις” σχεδιασμού με σκοπό να “κρατήσουμε” αμείωτο το ενδιαφέρον του επισκέπτη από την πρώτη στιγμή της εισόδου στο website.

Smartphone & Tablet Design

Σε κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε με το WordPress δίνουμε έμφαση στην προσαρμογή του περιεχομένου για κάθε συσκευή που μπορεί να διαθέτει ο επισκέπτης. Έτσι σχεδιάζουμε το σκελετό του ιστότοπου για να προσφέρουμε στο χρήστη την εμπειρία μίας πλήρους παρουσίασηςμε απλά γραφικά και ευανάγνωστο περιεχόμενο.

Η ιστοσελίδα σας με το WordPress θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τη φαντάζεστε :

Καλαίσθητη, Σύγχρονη, Λειτουργική και κυρίως Οικονομική!

Θέλετε να μάθετε πόσο θα κοστίσει ;

Λειτουργικότητα – Φιλικότητα

Ένα επιτυχημένο website προσφέρει στον επισκέπτη του αυτό που ψάχνει να βρει ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ χωρίς περιττά κλικ ή εμπόδια στην περιήγηση. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στη φιλικότητα και τη λειτουργικότητα της σελίδας με απώτερο σκοπό την ολοένα και μεγαλύτερη παραμονή του επισκέπτη στην ιστοσελίδα.

Βελτιστοποίηση Σελίδων – Αναζήτησης

Το “ειδικό βάρος” ενός ιστότοπου καθορίζεται από την επισκεψιμότητά του και τη θέση που εμφανίζεται στα αποτελέσματα των αναζητήσεων των χρηστών. Συνεπώς η βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων ενός website αλλά και η εύκολη πρόσβαση από τις μηχανές αναζήτησης : Google, Yahoo, Bing κ.α. είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες.

Με το WordPress η εργασία βελτιστοποίησης και επεκτασιμότητας των λειτουργιών του ιστότοπου είναι απλή,γρήγορη και αποτελεσματική.